2018-10-08 22:49
Ny kross av U-laget och stort GRATTIS till seriesegern!!!!!!
  • Uppdaterad: 2018-10-08 22:49

Vårt U-lag tog i kväll hem seriesegern i Utveckling Elit Östra efter en komfortabel seger mot Fagersanna IF med hela11-4 ! efter pausledning med 5-1.

Efter en överraskande bortaledning tog IFK över matchen totalt och målen duggade in med jämna mellanrum. i ösregnet på Tidavallens konstgräsplan.

Vi  fick beskåda många vackra mål efter suveränt spel där gästerna gång efter annan blev rejält utspelade innan bollen hamnade i nätmaskorna.

Blåvita mål i kväll: Misha Favolye 4 varav 2 kanonmål med vänstersläggan, Adde Bergström 2, Jonny Issa 2, MattiasWallin,Linus Sandin och Amel Mimic var sitt.

.

I dag blev det klart att första kvalmatchen mot Västra Frölunda kommer att spelas på Tidavallen nu på lördag kl.14.

Då vill vi ha ett ordentligt stöd så vi får med oss ett bra resultat till returen i Göteborg.

Som jag skrev häromdan, ett mycket bra blåvitt år, det bästa på länge. A-laget hamnar på andra plats och kommer som bekant att kvala och nu tar alltså U-laget hem seriesegern.