2018-11-06 14:16
En fantastisk karriär och en vacker saga har gått i mål!
  • Uppdaterad: 2018-11-06 14:16

När jag skrev mitt inlägg i söndags om den minnesvärda och avgörande kvalmatchen i Trollhättan hade jag tänkt att bifoga med en bild.

Men av någon underlig anledning hade min mobil fått fötter och tröttnat på vårt firande ( världsklass) och var totalt försvunnen ända tills i måndags kväll. Med god hjälp av en trevlig tjej återfanns den,var är en hemlighet mellan mig och min Samsung.

Så nu kommer äntligen fotot på DB 10 som gjorde sin sista match för oss  och genom att stänka in tre underbara klassmål sköt upp oss till div. 2. Han borde ha en kungakrona men fick denna gång högst ovärdigt nöja sig med Speakers Corners keps.

Än en gång ett stort, stort tack Dennis för alla dina matcher och mål samt din klubbkänsla och lojalitet. Detta är stort och lördagen den 3 november 2018 glömmer vi blåvita ALDRIG.

Dörren till ditt kära Tidavallen kommer alltid att stå öppen det vet du om och hela vår förening hälsar dig välkommen till vår organisation så snart som möjligt när du känner dig beredd och när allt sjunkit in.

Bild: IFK:s pressfotgraf Julia Thurén.