2018-11-02 10:46
Tvåan eller trean nästa år? I morgon em. vet vi!
  • Uppdaterad: 2018-11-02 10:46

I morgon kl. 14 väntar returmötet mot Skoftebyns IF på Nysätras konstgräsplan.Efter 1-1 i första matchen känner alla till förutsättningarna.

Jag går inte in på alla tänkbara resultatalternativ utan säger så här. Vi måste göra måååååål annars är samtliga chanser till avancemang till div. 2 borta.

Vi hade en jämn tillställning på Tidavallen förra lördagen så utgångsläget känns bra. Hemmalaget känner absolut en större press än vad vi gör. Man hade alla möjligheter att fixa nytt div. 2 kontrakt inför sista seriematchen men lyckades bara kryssa mot jumbolaget FBK Karlstad.

Nu är man i det läget att man riskerar att åka ur en serie och degraderas till trean. Vi befinner oss i ett kval till en högre serie, en bättre och positivare  känsla anser jag. Jag är dessutom säker på att anspänningen inför första matchen är borta och grabbarna vet om att trots att vi möter ett bra lag så har vi en bra chans att överraska Trollhättelaget.

Följande grabbar kan bli dom som fixar ett div. 2 kontrakt år 2019. Det vore stort för alla blåvita!

John, Johan, Jacob, Jesper Ekis, Andreas, Patrik, Max, Rasmus, Ninos, Linus, Dennis.

Ers. Oscar, Simon, Albin, Linus, George, Daniel, Jesper Vulle.

Samling kl. 10.30

Hoppas på ett stort blåvitt stöd i morgon i Trollhättan, nåt i stil som vid bortamatchen på Ruddalen mot Västra Frölunda IF skulle va`fantastiskt.

FORZA    IFK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!