2018-10-26 11:06
Skoftebyns IF väntar på Tidavallen i morgon!
  • Uppdaterad: 2018-10-26 11:06

Våra blåvita grabbar går mot en lång säsong i år. Men nu väntar endast två matcher till och tillika två mycket viktiga.

I morgon kl. 14 möter vi Skoftebyns IF hemma på Tidavallen i den första matchen i ett dubbelmöte mot Trollhättelaget. Returen sker om en vecka i Trollhättan. Nu gäller det som de flesta känner till spel om en plats i nästa års div. 2.

Skoftebyn hade en jättechans att klara sig kvar i årets div. 2 Norra Götaland men lyckadades bara klara oavgjort i Karlstad mot särklassiga jumbon FBK. En seger hade räckt till nytt kontrakt och då hade vi i så fall ställts mot Torslanda IK i morgon. Vad det hade betytt kan man bara spekulera i.

Vårt tränarteam har scoutat gästerna en hel del under veckan och jag liksom alla andra blåvita hoppas dom har hittat nycklarna som behövs för att få till ett bra resultat.

Själv bedömer jag utan att veta något om gästerna att vi har 50/50 chans till seger sammanlagt i de båda matcherna. Ett bra resultat i hemmamatchen (helst seger) bedömer jag som oerhört viktigt. Vi skapade som bekant ett väldigt bra utgångsläge inför andra kvalmatchen mot Västra Frölunda efter 5-0 krossen hemma.

Något liknande kommer naturligtvis inte att ske nu men en seger vore fördelaktigt. Vid en ev. uddamålsseger vill jag gärna se att vi håller nollan. En 1-0 seger på hemmaplan är ett mycket bra resultat med tanke på att bortamål premieras i dubbelmöten med sammanlagd målskillnad.

Här har vi grabbarna som skall göra´t i morn:

John, Simon, Jacob, Jesper Ekis, Johan, Max, Patrik, Linus, Ninos, Andreas, Dennis.

Ers: Oscar, Albin, Linus, Daniel, Mattias, Rasmus, Jesper Vulle.

Samling kl. 12.45

Vår backklippa George saknas efter knäskadan han drabbades av mot VFIF. Ett tungt avbräck för oss. Den gode George är nämligen mannen som aldrig, aldrig gör en dålig match. Men nu är det som det är och vi har en bra trupp. Bl.a har vi tillbaka Dennis i startelvan och även Rasmus som saknades i Göteborg är tillbaka.

Nu hoppas vi vädergudarna är med oss i morgon. SMHI uppdaterat väderleken titt som tätt så det är bara att hoppas att man inte vaknar upp till ett vitt snötäcke i morn bitti.

Kom nu alla supporters och heja fram oss på lördag!!!

FORZA  IFK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!