Speaker Corner

2018-11-23 21:07
Tre tunga nyförvärv klara för Blåvitt!!!
  • Uppdaterad: 2018-11-23 21:07

Man kan lätt konstatera att när det gäller att få nyförvärv så var det en bonus med avancemanget till div. 2. Och naturligtvis är IFK med på banan när spelare i närområdet är intresserade av vår förening. Truppen behöver breddas inför div. 2, det känner vi alla till inom IFK. Vi kommer att möta mycket bättre lag än i trean, vi kommer att spela hela 26 matcher och starta serien tidigare och hålla på några veckor längre.

Och med tanke på vad som väntar en div. högre upp försöker vi förstärka vår tidigare utmärkta trupp. Nu kan vi presentera ytterligare tre mycket tunga nyförvärv.

IFK har knutit till sig Florent Rushiti och Filip Garmenius från kamratkollegan i Falköping. samt Marcus Fogelberg som återvänder efter ett antal säsonger i Norra Fågelås IF.

Florent känner vi till som en utpräglad målskytt och blev bl.a. tvåa i årets skytteliga för div. 3 Mellersta Götaland med 17 mål.

Filip är en snabb och duktig ytterback som ser en utmaning i övergången till oss. Både Florent och Filip känner vi väl till sen ett flertal länsderbyn de senaste åren.

Marcus är IFK:are sen barnsben och återvänder nu fast besluten att göra en nysatsning. Mackan var innan han gick till Norra Fågelås en säker startspelare som mittback vid återkomsten till trean 2012.

Vi hälsar killarna välkomna till IFK och Tidavallen och ser fram mot ett fint fotbollsår 2019.

Utöver Dennis och Jacob som båda slutar känner jag bara till en spelarförlust i nuläget. Det är Misha Favolye som bestämt sig för IFK Skövde FK.

Spekulationer förekommer i media om spelare som ännu inte deklarerat om dom har gjort klart med nån ny klubb. Det är inga nyheter att skriva om förrän så är fallet. Först då hamnar det på vår hemsida.

FORZA  IFK !!!!!

Ses i tvåan nästa säsong!!!!