Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort i serieavslutningen

2017-10-08 11:10
  • Uppdaterad: 2017-10-08 11:10

Division 2 Norra Götaland

Skara FC - IFK Tidaholm 2-2 (0-2)

0-1 Paulina Faxe, 0-2 Paulina Faxe.

Damerna avslutade säsongen 2017 med att spela 2-2 borta mot redan nedflyttningsklara Skara FC i en match som verkligen inte kommer gå till historiens som bästa matchen från vår sida.

Det märktes direkt att matchen var betydelselös för bägge lagen, tempot på plan var extremt dåligt och det bjöds på väldigt mycket slarv i passningspelet.

Vi för ändå spelet i hela första halvlek och kan både göra 0-1 och 0-2 och har bud på ännu mer mål, men tyvärr så är vi inte tillräckligt distinkta i avslutnuingslägena.

Vi går till halvtidsvila med 0-2-ledning.

I den andra halvleken så märks det omgående att Skara blivit ombedda att vara mer aggressiva i sin press framåt, detta kontrollerar vi bra dom första 10 min av andra halvlek.

Vi skapar också tre frilägen som vi tyvärr inte sätter, utan vi skjuter rakt på målvakten istället för att enkelt placera bollen lågt i hörnet.

Dessa missar skulle också bli kostsamma för vår del, Skara kommer in i matchen efter att vi släpper in två skitmål, och hemmalaget tar fullständigt kontroll över matchen dom sista 20 min, och i slutet av matchen får också hemmalaget en straff,  men straffen räddar Bea i mål och vi får tillslut med oss en poäng hem till Tidaholm.

När vi summerar hela matchen i efterhand så gör vi vår sämsta match för säsongen, vi borde avgjort matchen redan i den första halvleken och vi får vara glada över att vi får med oss en poäng hem tillslut som den andra halvleken artade sig.

När nu säsongen är slut så kan vi konstatera att vi gjort en formidabel säsong och tagit 30 poäng och slutat på en hedrande 6 plats i serietabellen och detta trodde i alla fall inte jag personligen inför säsongen att vi skulle ta så här mycket poäng och klara oss kvar med en så stor marginal som vi gjort i år.

Så en stor eloge till alla tjejer för en väl genomförd säsong i division 2 !

Det står också klart efter sista matchen att både jag och Zvonko kommer att sluta och vi vill tacka alla er tjejer för året som gått och önska er alla ett stort lycka till kommande säsong.

Skribent: Lukas Andersson
Epost: Adressen Gömd
IFK Tidaholm - Div 2 Norra Götaland Damer
Tidavallen
522 30 Tidaholm
Telefon: 0502-100 44
E-post: This is a mailto link

HittaHit3

Antal besökare sedan 17/9-11

  räknare

Postadress:
IFK Tidaholm - Fotboll
Tidavallen
52230 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 0502-100 44
E-post: This is a mailto link