Hoppa till sidans innehåll

Speakers Corner

2017-10-12 17:40
DB 10 förnyar!!!
  • Uppdaterad: 2017-10-12 17:40

När slutsignalen ljöd i sista matchen för året mot Ulricehamns IFK och vi genom förlusten med 0-1 tappade chansen till kvalspel för div. 2 infann sig en tomhet bland spelare/ledare och publik på Tidavallen.

Inte nog med det. Snabbt som satan kunde man läsa "nyheten" i VB att tre av våra viktigaste spelare ämnade sluta. Inte alls bra att snappa upp uttalande av frustrerade fotbollspelare som just förlorat en viktig match. Detta kom ut så snabbt så jag tror t.o.m. att fptbollssektionen blev tagna på sängen.  

Nu visade det sig senare att det fanns en naturlig förklaring till dessa avgångar. Andreas i målet kommer att satsa på sitt nya jobb och Dennis deklarerade att kroppen börjar säga ifrån och han lämnade därmed framtiden oviss.Den enda som sa att han lämnar oss var Jonathan utan att ange någon ny klubb. 

Men nu har det gått några veckor och vi har glömt detta och blickar framåt mot nästa säsong. Ett viktigt led i detta är att Dennis i dag har bestämt sig för att fortsätta som ass. tränare tillsammans med Magnus och Peter. Ett mycket glädjande besked eftersom han är vår ledargestalt o är hur viktig som helst antingen han kommer att spela något eller inte.Jag känner mycket väl till hans betydelse för hela spelartruppen och hans engagemang och respekt som killarna tar till sig. 

Eftersom IFK f.n. jobbar med att forma nästa års spelartrupp är det extra viktigt att kunna meddela att just Dennis ingår i nästa års blåvita organisation. 

Tränare och fotbollssektionen räknar med att någon spelare tillkommer och att någon lämnar oss. De som lämnar oss räknar vi med att ersätta. Jag har själv medverkat i ett antal disk. både med våra egna spelare samt med tänkta nyförvärv och tycker det ser bra ut.

I nuläget är det bara vad jag vet Jonis som har bestämt sig för att sluta i IFK. Jonis har alltid varit en favoritspelare för mig och jag vill från hela föreningen önska honom lycka till. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på vallen där vi tycker att du hör hemma. 

I ett inlägg i gästboken undrar sign Blåvit vad som händer i IFK och ställde frågan om det redan var dags för tronskifte i kommunens fotboll. Det tycker jag är alldeles för tidigt att spekulera i.   

IFK har gjort en kanonsäsong i år och klarat av uppsatta målsättningar. Man tog en topp tre placering, man tog 40 poäng och man tätade till defensiven.Allt detta var önskemål från tränartrojkan och allt infriades.

Nu blickar vi framåt och ser fram mot en fin säsong 2018.  

Skribent: Yngve Beckman
Epost: Adressen Gömd

HittaHit3

Antal besökare sedan 17/9-11

  räknare

Postadress:
IFK Tidaholm - Fotboll
Tidavallen
52230 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 0502-100 44
E-post: This is a mailto link

Se all info